Træsort

Egetræ

Eg
Behandlet med olie

Linoleum

Olive2

Olive
 Forbo
Dessin 4184
“Olivengrøn”

Pewter2

Pewter
Forbo
Dessin 4155
“Tin-grå”

coni

Conifer
Forbo
Dessin 4174
“Nåletræs-grøn”

Hexagon sidebord

Dette sidebord fås i to størrelser med sider af fineret eg og kanter i massivt egetræ. I forhold til bordpladen kan du vælge en linoleum i 3 lækre farver.

De hexagon-formede sideborde er små skulpturer – med et diskret opbevaringsrum, som du tilgår med en lækker læderstrop som greb. 

Et funktionelt møbel der kan bruges mange steder i boligen. Som indskudsbord, sidebord, sofabord, barskab eller natbord ved siden af sengen. Sammen eller hver for sig.

Designet af Peter Jørgensen i 2020

Nærbillede af lædergreb, som giver adgang til stort opbevaringsrum i sidebordet

Detaljeret enkelthed

Med det diskrete lædergreb åbner du op til bordets opbevaringsrum, hvor du kan opbevare de ting, som oftest roder i dagligdagen.

Halvdelen af bordpladen er fastmonteret, så du ikke behøver at flytte kaffekoppen eller bogen væk, når du skal tilgå opbevaringsrummet. 

Den hexagonale form er valgt som en bevidst kontrast til boligrummets typisk runde og firkantede objekter.

Linoleum - en naturlig kontrast til træ

Vi anvender en lækker linoleum fra Forbo, som er kendt for sin elegance og holdbarhed og er indbegrebet af høj kvalitet og design samt de naturlige ingredienser – et bæredygtigt valg.

  • Taktil finish, der er varm og behagelig at røre ved
  • Mat overflade
  • Naturmateriale
  • Miljøvenligt valg (EPD)
  • Antistatisk
  • Ingen mærker fra fingeraftryk
Nærbillede af robust, indbygget hængsel, som indgår i sidebordets topplade
Hexagon sideborde i privat hjem i København

PJ3 Hegaxon sidebord

Dimension:

Længde: 43 cm

Dybde: 37 cm

Højde: 50 cm

Hexagon sidebord PJ3 med linoleumsfarven "Pewter"
Hexagon sidebord PJ3 med linoleumsfarven "Olive"
Hexagon sidebord PJ3 med linoleumsfarven "Conifer"

PJ4 Hegaxon sidebord

Dimension:

Længde: 56 cm

Dybde: 48,5 cm

Højde: 37 cm

Hexagon sidebord PJ4 med linoleumsfarven "Pewter"
Hexagon sidebord PJ4 med linoleumsfarven "Olive"
Hexagon sidebord PJ4 med linoleumsfarven "Conifer"

HEXAGON SIDEBORD

Vores HEXAGON SIDEBORD er det perfekte multimøbel til dit hjem. Dette alsidige bord fås i to størrelser og er ideelt til at tilføje et strejf af moderne elegance til ethvert rum. Brug det i stuen, i soveværelset, i gæsteværelset – mulighederne er mange. Uanset om det placeres individuelt, eller om de størrelser sættes sammen som par, komplementerer bordet ubesværet forskellige indretningsstile. Med sin sekskantede form skaber bordet et fokuspunkt, der løfter det æstetiske udtryk i enhvert rum.

DETALJERET ENKELHED

Med udsøgt snedkerhåndværk og sans for detaljer er vores HEXAGON SIDEBORD designet til at være mere end blot et møbel – det er et kunstværk. Med det diskrete lædergreb åbner du op til bordets opbevaringsrum, hvor du kan opbevare de ting, som oftest roder i dagligdagen. I det store sidebord kan rummet også bruges som minibar. Halvdelen af bordpladen er fastmonteret, så du ikke behøver at flytte kaffekoppen eller bogen væk, når du skal tilgå opbevaringsrummet.

 

Den sekskantede form skaber visuel interesse fra alle vinkler. Dens slanke design og alsidige størrelse gør den perfekt til brug som sofabord eller sidebord. 

Valget af den hexagonale form skyldes ikke kun æstetik, men også funktionalitet. De hexagonale former giver mulighed for forskellige opstillinger og fleksibilitet i indretningen. Ved at kombinere PJ3 og PJ4 kan man skabe forskellige geometriske opstillinger, der passer til ethvert rum og behov. Uanset hvor du vælger at placere dem, vil PJ3 og PJ4 sidebordene fra Trædition tilføre et strejf af elegance og funktionalitet til dit hjem.

Uanset om du nyder en kop kaffe om morgenen eller er vært for en sammenkomst med venner om aftenen, eller nyder en god bog i soveværelset giver dette bord den perfekte baggrund til at skabe mindeværdige øjeblikke i dit hjem. 

BÆREDYGTIGHED

Toppladen beklædt med Forbo linoleum, kendt for sine miljøvenlige kvaliteter og holdbarhed, udgør en stilfuld kontrast til stellet af fineret eg. Bordet fremstilles lokalt her i Danmark på et anerkendt møbelsnedkeri, så vi er med til at støtte det danske snedkerhåndværk og en lokal værdikæde med korte transportveje kendetegnet ved lavere CO2-aftryk end i profitmaksimerende offshore værdikæder.