Vi er i fuld gang med at finde showrooms, hvor du kan se vores møbler. Listen over showrooms bliver løbende opdateret nedenfor.

Du altid velkommen til at kigge forbi hos indehaver af Trædition, Peter Jørgensen, i Vanløse, hverdage efter kl. 17. Bare skriv til kontakt@traedition.dk i forvejen, så kan vi aftale endeligt tidspunkt for fremvisning.

Her kan du se vores sofaborde i eg med “pewter” linoleum, samt den lille hattehylde i eg med “pewter” linoleum. Du kan endvidere se prototyperne af de små sideborde i eg med “pewter” linoleum.

Den første ven af Trædition, som har været generøs med at placere et af vores møbler til offentlig skue, er Frisør EGO.

Frisør EGO finder du i Vanløse på Jernbane Allé. Frisør EGO, som ejes af Annika, er kendetegnet ved en høj faglig indenfor klip, styling, farvning samt produktvalg. Hos Annika og hendes team føler du altid velkommen, og du bliver altid mødt med en stort smil og en imødekommende attitude.

Trædition er glade for at kunne være en del af Frisør EGO og bidrage den til gode kundeoplevelse i salonen. Hæng din jakke eller frakke og læg din hue eller cykelhjelm på Hexagon hattehylden, mens du bliver forkælet hos Frisør EGO.