OM

Historien om Trædition

Kærlighed til kvalitet, træ og tradition

Detaljeret enkelhed. Vi har kærlighed for detaljen med flotte snedkererede afslutninger og gode materialer.

IMG_1804
Peter Trædition 0892

Trædition

Trædition er seneste skud på stammen indenfor dansk møbeldesign. Vi står på skuldrene af de danske mestre med vores kærlighed til det gode håndværk, funktionalitet og holdbare materialer. Men i designet går vi vores egne veje med møbler, der er skræddersyet til det moderne no nonsense hjem.

Trædition er stiftet af Peter Jørgensen, som tilbragte en stor del af sin barndom og ungdom på farens møbelfabrik. Her lærte han processerne i møbelkunsten at kende fra den spæde idé opstår, over forarbejdningen af det rå træ til samlingen af møblet. I dag bruger han sin viden om møbeldesign til at fortolke hverdagsklassikere på ny og føre træditionen videre til de næste generationer.

Kærligheden til træet går som en rød tråd gennem alle vores møbler. Vi elsker, at hvert stykke træ har sit helt eget aftryk. På samme måde er hvert møbel unikt. Du vælger design, træ og farve, og dygtige møbelsnedkere giver materialerne liv på Special-Snedkeriet i Vejen. Hvert eneste møbel går gennem deres kyndige hænder, bliver pakket personligt i snedkeriet og sendt direkte hjem til dig.

Dit møbel har ikke været en tur i Kina 

Når du køber et møbel hos os, bidrager du til et bedre miljø. Alle vores møbler er designet med miljø-certificerede materialer og produceret i Danmark. Vores møbler har ikke rejst den halve jordklode rundt for at ende hos dig. De er pakket i bæredygtig emballage på snedkeriet i Danmark og sendt direkte hjem til dig.

Det er gennemsigtigt, enkelt og bæredygtigt!

Et møbel til alle hjem